A Cervià, el batall de la campana que toca les hores, miraculosament va sonar uns pocs dies aquest mes de novembre, cap a migdia, el dia 15 va començar a tocar les hores, ens anunciava que el temps passa, et fa parar un moment l’activitat, per escoltar quina hora és. L’Eudald de cal Melendres al darrer número feia aquest comentari “Si em permeteu una mica d’humor, quan una persona no està massa bé del cap es diu “que no toca quarts ni hores”. I això no s’hauria de dir mai del nostre estimat campanar.” Ens afegim a aquest desig, el toc de les campanes sempre ha sigut un so que marcava la vida dels pobles. El toc manual de campanes ha sigut declarat nou patrimoni cultural immaterial de la humanitat per la UNESCO.

Categories: Revista

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *