Política de privacitat

Mitjançant aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris ni, en conseqüència, se cedeixen a tercers.

Amb la finalitat d’oferir-li el millor servei i amb l’objectiu de facilitar-ne l’ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l’activitat de les persones visitants i la seva freqüència d’utilització. A aquests efectes, Associació Cultural El Cérvol de Cervià de Les Garrigues utilitza la informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d’Internet.

Associació Cultural El Cérvol de Cervià de Les Garrigues no utilitza galetes per recollir informació dels usuaris, ni registra les adreces IP d’accés. Només s’utilitzen galetes pròpies, de sessió, amb finalitat tècnica (aquelles que permeten la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions i serveis que en ella existeixen).

El portal del qual és titular Associació Cultural El Cérvol de Cervià de Les Garrigues pot contenir enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat dels quals són alienes a les de l’Associació. En accedir a aquests llocs web, vostè pot decidir si accepta les seves polítiques de privacitat i de galetes. Amb caràcter general, si navega per internet, pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del seu navegador.