Prop d’un centenar de persones es van reunir el passat dissabte dia 29 de febrer per celebrar el carnestoltes, una festa on les vergonyes es deixen a casa i on hom durant tot un dia pot convertir-se en qualsevol cosa o personatge i mostrar-se a tot el poble tot fent rua pels carrers amb la resta de participants, una rua amenitzada per la xaranga de l’Albi i la música que provenia dels altaveus de la carrossa dels vikings, malauradament l’única carrossa d’aquest carnaval 2020, un carnaval on la manca de participació per part de la població destacava a simple vista, tant en nombre de participants com de carrosses.

Un cop finalitzada la rua la festa va continuar a la sala municipal del poble fins altes hores de la matinada a càrrec de l’orquestra “Exel” i el grup de versions “Freedie Krooner, una festa on no podia faltar la crema del rei carnestoltes i la tradicional llangonissada que agrupà a la gent que celebrava aquesta festivitat a la plaça tot fent poble i germanor. L’encarregat de posar fi a aquesta festa fou en Dj Karlos Brunny que ens deleità amb la seva sessió de música variada perquè hom pogués gaudir d’aquesta festivitat a la seva manera, remarcar que la festa es va desenvolupar de manera pacífica i sense cap mena d’incidència.

Francesc Farré Contijoch.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *