L’escola el Cérvol va celebrar el passat dia 21 de febrer la Festa del Carnaval.

Per poder celebrar un carnaval com cal durant tota la setmana, els alumnes van haver de complir amb les consignes que els havia fet arribar el Rei Carnestoltes. Anar vestits tots d’un mateix color, portar un Peluix a l’escola, anar amb davantal, pintar-se els llavis de vermell, menjar un bon entrepà per esmorzar de truita o de botifarra blanca, portar un mitjó de cada color…

Aquest any, l’Escola es va basar en la temàtica d’animals salvatges i per classes, es van disfressar de zebres, guineus, lleopards i marsupilamis. Disfresses molt divertides que ja havien anat preparant prèviament al dia del Carnaval.

Divendres per la tarda, va tenir lloc la Rua de Carnaval. Pels carrers del poble vam passejar el Rei carnestoltes, acompanyats de l’Arnau i el seu tambor.

Vam poder gaudir d’un bon berenar i de l’espectacle del pallasso Locoficlown, per posar fi a la intensa setmana de carnaval!

Les mares dels alumnes també van voler acompanyar al rei carnestoltes en la seva rua, igual que els nens de la guarderia, vestits de Mínions.

Ara a esperar l’any que ve, per gaudir un altre cop de la setmana més divertida de l’any!


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *