Comencem l’any celebrant Santa Àgueda, (patrona de les dones) amb una festa ben animada. Aquest any va ser el dia 15 de febrer. Vàrem començar la festa amb una missa en honor a santa Àgueda i amb la benedicció dels panets que després vam repartir a totes les assistents. Seguidament i a la sala del poble, vam celebrar un sopar, aquest any servit pel Fogons de la Carme, i amb més de 80 assistents, tot un èxit!

En acabar el sopar vam fer tot un seguit de sortejos entre les assistents i tot seguit ens va animar la festa el cubà Rosendo i la seva acompanyant, que ens van fer ballar fins ben entrada la nit. Des d’aquí donem les gràcies a totes les assistents.

Properament celebrarem el dia de la dona treballadora, el 8 de Març, i el 21 de març farem una calçotada popular a l’espai 1 d´octubre, i sereu tots i totes benvinguts i benvingudes.

 


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *