El diumenge 9 de febrer la coral del poble, rebatejada com a “Cor Rossinyol de les Garrigues” va acompanyar amb els seus cants la missa major de Castellnou de Seana, un poble del Pla d’Urgell que celebra la festivitat de Sant Blai en la seva festa major petita. Aquesta és la tercera ocasió que hi canten i segurament no en serà l’última.

Però el cor no se centra només en música religiosa sinó també en altres estils i per aquest motiu està preparant un repertori de cançons d’amor: d’amor a la parella, als fills, als pares, a la terra, al país, … des d’aquestes ratlles fem una crida perquè s’apunti més gent a cantar ja que ens fan falta reforços per poder afrontar aquest repertori que haurem de cantar al poble però també en altres indrets de la comarca. Animeu-vos! Assagem al 1r pis de la rectoria cada divendres de 3/4 de 7 a 1/4 de 9, més o menys, l’hora d’acabar ens la marca el cansament i les ganes de cantar!

Marta Andrés

Directora

Categories: Uncategorized

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *