Una bona colla d’espectadors, cervianencs i vinguts de fora, esperaven pacientment el dissabte 16 de novembre, un capvespre fred, que obrissin les portes de la Sala per agafar seient per veure l’estrena de l’obra “Bar Charo” de l’autora i directora novella: Maria Ramos Güell.

De la sinopsi: “Un bar de poble situat al costat del tanatori…”

Una petita obertura amb bisturí, d’una societat líquida on les relacions humanes i la quotidianitat parlen de resistència, amors i desamors, actualitat religiosa, medi ambient. Mirada irònica sobre els pensadors, la vida real. Amb un disseny escenogràfic professional, una bona il·luminació i so, un ritme àgil, van fer passar l’hora de la representació sense mirar el rellotge. I destacar la professionalitat dels que van assumir el paper dels personatges de l’obra, en total catorze.

(fotos de la representació)

https://drive.google.com/drive/folders/1Pgd1zvGqC9LzNHdMs5s8E2ePLPevoMEm?usp=sharing

 

 

Categories: Uncategorized

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *