Dins els actes de la festa Major de les Borges, es fa el lliurament del premi Olivera d’Or al Garriguenc de l’Any de mans del president del Consell Comarcal el va rebre el Josep Rubió, en el mateix acte es va premiar al cor Eurídice de les Borges com a Borgenc de l’Any.

Tots amb una trajectòria que ja ve de lluny, han obtingut el guardó en un acte  celebrat al Centre Cívic de les Borges, presidit pel president de la Diputació, l’alcalde de les Borges, i el president del Consell Comarcal. En ambdós casos s’ha premiat una trajectòria consolidada que just comença a arribar al grau de maduresa òptim per ser reconeguda. La sala plena de familiars, amics, autoritats de pobles veïns que es van afegir a la festa.

El seu discurs, (veure document) agraït, emocionat i reivindicatiu va ser escoltat  amb atenció per les autoritats i públic. Mentrestant al carrer els gegants anaven agafant posicions per celebrar  la multitudinària Trobada de gegants, grallers i correfocs  que es celebra des del 1983.

Categories: Uncategorized

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *