Compartim una iniciativa recent a la comarca veïna el Priorat, Simposi internacional “Paisatge, Agricultura i Dona”. Trobem a faltar a la nostra comarca iniciatives d’aquest calat, un impuls col·lectiu de la societat civil i les administracions amb uns objectius clars, un d’ells donar valor al paisatge agrícola sota el concepte de l’enoturisme, oleoturisme.
Presentació al blog de Prioritat:
En un món globalitzat, en què la subsistència de les identitats col·lectives i la necessària connexió i intercanvi malden per conviure, existeixen models agraris resilients que, des de la tradició i la innovació, posen de manifest la viabilitat de sistemes que s’adeqüen a la idiosincràsia dels territoris i procuren una vida digna a les persones que els habiten i els construeixen dia a dia. Són models en els quals la relació directa entre les persones i el seu entorn és ancestral, present i viva, i on el paper de la dona té una importància cabdal, tant en la pràctica quotidiana com en la transmissió de sabers.

Categories: Uncategorized

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *