Com pots estimar quelcom que no coneixes prou bé, i quina millor manera de fer-ho, que recórrer el seu territori pas a pas.
Bé, i així els podem anomenar: La gent del “Catalunya pas a pas”.


Després de trenta una sortides hi ha coses que tenen molt clares, i una d’elles és que necessiten algun o alguns amfitrions per descobrir allò que és realment interessant d’una zona i que no apareix a gairebé cap guia.
Doncs ja em veieu a mi, amb dos ulls com a dos plats, quan el meu amic de Linyola, s’ho fa venir bé per explicar-me que ell els va rebre al Pla d’Urgell i que què em semblava a mi organitzar-ho a les Garrigues.

Albert Canillas de cal Salau

Categories: Uncategorized

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *