El dijous 25 de maig es va fer la presentació de la candidatura, una sala no massa plena no augurava un excessiu entusiasme. La participació en els afers del poble, sovint es converteix en una opció ingrata, el més fàcil resulta exposar les teves reflexions a un públic fidel, i sense generar gaire debat esperant que et donin la raó. Segurament tots ens fem les preguntes existencials, els reptes que ens esperen en un món polaritzat amb desigualtats enormes, esperant que les respostes ens les donin uns altres, sovint les autoritats, els governs. Els que fonamenten el seu discurs en què tot va malament, no volen canviar. I en calen molts, de canvis, per a construir aquest nou món.

El diumenge 28 el resultat de les votacions va ser: amb una participació del 49,1% el suport dels votants va ser del 82,1%, això permet començar el proper mandat i amb l’ajut dels 7 membres de la candidatura escollits. Recuperar el discurs optimista i renovar valors que ens enforteixin en una societat en transformació. Els valors són una necessitat antropològica de l’esser humà.

Felicitar-nos i felicitar-los, per tenir aquesta gent disposada a fer aquest pas de governar aquest nostre petit poble.

 


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *