Un fil invisible ha unit les pintures de la Roca dels Moros amb la paret de la balma del Camí dels 7 Sentits, una intervenció de l’escultor austríac Reinhard Simbürger, convidat per la Marta Pruna a una estada al seu taller, ha servit per unir les pintures del Cogul amb les figures esculpides a la pedra, portant-les a l’actualitat, 5000 anys ens separen, i la vida i la mort continuen unint-nos en aquest recorregut que van fer aquests avantpassats per la vall del Set.

 

Una interpretació amb el diggeridoo (vegeu vídeo), un instrument musical dels aborígens australians.

 

Un got de vi, un tast d’olis i novament Reinhard amb la seva guitarra, interpretant cançons amb el seu dialecte, parlat per 20.000 habitants.

 

Maite Mateos  va llegir dos poemes del seu darrer llibre La Mirada Híbrida. Aquest plaer l’hem gaudit, un matí, esperançats per la possibilitat de la pluja, la desena d’amics que els hem volgut acompanyar en aquesta inauguració.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *