Una sala d’espera dalt de l’escenari rebia a les més de dues-centes persones que no van voler perdre’s l’estrena de la nova obra de l’autora cervianenca Maria Ramos Güell Al Natural amb una producció de 7 De Teatre, onze actrius i actors van oferir-nos el resultat de mesos d’assajos i posades en comú de la dramatúrgia i amb direcció de la Maria. Una paròdia de la tirania dels cànons de l’estètica que violenten especialment a les dones. Un tema que s’allarga en el temps i ve de lluny.
A la seva presentació la Maria va agrair la presència del nombrós públic, destacant que s’estrenava l’endemà del 25N dia internacional contra la violència de les dones.
La recepcionista del “Centre d’estètica Torrelles” anava rebent les diferents pacients que acudien a visitar-se per trobar una solució als seus problemes. En clau de paròdia va fer un retrat de la societat, ens volia parlar d’un dubte i ens el va plantejar, mirant de treure l’entrellat. Els diferents personatges intergeneracionals desgranaven les seves pors, mancances, fòbies… un espectacle molt actual. Trobant la solució Al Natural.
Un fort aplaudiment va premiar l’actuació de la companyia i la direcció. El sorteig d’una cistella de Nadal i dues safates de madalenes Núria van tancar la representació, amb la sensació d’esperar el proper espectacle/obra.
Actors-actrius i directora

Categories: FestesRevista

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *