Totes les cultures tenen el mite de l’esperit de l’aigua: les nàiades, en femení, les dones d’aigua.

Al començament del Camí dels 7 Sentits, baixant de l’Albi al costat de l’aqüeducte/pont del Frare en teníem la corresponent a nosaltres, obra de l’escultora Marta Pruna. Aquesta Setmana Santa hi ha hagut un robatori al seu emplaçament i se l’han endut, un amant de l’art i del que no és seu, una bretolada i un atemptat cultural. Han robat un altre element que forma part del nostre patrimoni cultural. La Marta un cop superat aquest mal tràngol, amb la seva generositat trobarà la manera de compensar de nou aquesta pèrdua, ha quedat només la pedra que li feia de base.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *