Un recital poètic musical va servir per donar un toc cultural a la celebració dels cinc anys de la renovació de la biblioteca municipal. Al voltant del poeta Màrius Torres la companyia Cia Cassigalls va bastir un recorregut biogràfic i poètic sota el títol “Entre l’herba i els núvols…“. Les veus de la Dolors Aldomà i Joan Cornudella omplien amb ‘mil paraules’ les imatges que anaven projectant a la pantalla, amb la seva acostumada delicadesa. La música embolcallava tot el conjunt. Un espectacle per la reflexió, una història d’amor entre dos malalts de tuberculosi al sanatori de Puig d’Olena, Mercè Figueras –Mahalta– i Màrius Torres, un moment emotiu i delicat, la interpretació de Mahalta amb la veu de Lluís Llach. Una història intima durant els anys de guerra i postguerra que encara dura…

L’alcaldessa Mercè Rubió va obrir l’acte amb les paraules d’agraïment i significació de l’acte destacant la cultura com a motor de canvi i un agraïment a Damià Alentorn per la seva dedicació com a bibliotecari. En acabar es van sortejar uns lots de llibres.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *