“L’auliver” acompanya de sempre la història de la humanitat, simbolitza l’abundància, la fecunditat, la força i la saviesa, la pau, al bec del colom blanc, des de Noè fins a Picasso. Un emblema de la civilització mediterrània.
Aquests dies a partir del nou de novembre la Cooperativa va anunciar el començament de la collita. Han començat les caravanes de tractors dels pagesos amb els remolcs plens d’olives, esperant per descarregar.

Parlem amb l’Ivet, gerent de la Cooperativa Camp de Cervià, per conèixer quina projecció fan d’aquesta collita.

Quina previsió teniu de la collita d’aquest any?
En principi degut a les pluges abundants de tardor del 2019 i primavera del 2020, les previsions eren bones, la sequera que ha durat l’estiu i ben entrada la tardor han malmès aquestes previsions, ha faltat la pluja de setembre, i esperem una collita semblant a la de l’any passat, 1.300.000 quilos d’olives, 250.000 quilos d’oli.
En un parell d’anys notarem l’increment de producció d’aquestes explotacions que han incorporat el reg, que poden duplicar i fins i tot triplicar la producció, assegurant la collita.

Quines previsions teniu per la venda al client presencial?
Aquest any hem fet uns canvis en la venda en línia, hem tret el preu del transport, i sense comandes mínimes, els nostres clients ja n’estan informats. Hem hagut d’adequar els espais de la botiga, els torns. Cal facilitar la venda de proximitat a causa de les circumstàncies en què ens trobem.

 


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *