Amb la fi de les obres al carrer de l’Albi, ens hem trobat, gràcies a la votació i voluntat populars, amb un espai gairebé buit que ens permet amb una mirada curiosa descobrir petits detalls que moltes vegades les presses i els obstacles ens ho impedien. Generant un lloc de relació. Ho hem anat trobant a mesura que avançaven les obres, fruit d’una certa improvisació i capacitat d’adaptació, sense necessitat de manifestacions ni reivindicacions, només una votació. Gràcies a les autoritats i al finançament públic hem fet una evolució en cinquanta anys, de les barrinades al cantó del Llurba per treure les grans roques que servien de fonament sobrer, el carrer de terra, el primer asfaltat i aquest de moment darrer ús que ens descobreix un nou carrer. La nit del sopar de les truites amb tota la filera de taules va començar a donar-li un nou significat, tot esperant la propera celebració.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *