Us volem presentar un nou projecte des de l’Associació Cultural El Cérvol: RÀDIO EL CÉRVOL

Aquest projecte sorgeix arrel dels canvis que es produeixen a la Junta de l’Associació Cultural El Cérvol l’any 2024 i després de complir els 50 anys de la publicació en paper de la revista. Es decideix que és necessari una renovació en diferents àmbits, tant de la publicació escrita com per apostar per potenciar noves formes per tal d’arribar a públic més jove i atreure a diferents sectors poblacionals. En aquest sentit es crea un canal de notícies de WhatsApp i s’impulsa per una banda la Web de la revista així com la renovació de disseny del butlletí.

En aquest sentit i amb aquesta finalitat, sorgeix la idea de crear una plataforma, en un inici, de podcast i veient com evoluciona i la rebuda que tingui ja es parlarà de potenciar-ho.

La intenció és de publicar i difondre a través de la web i les xarxes socials de l’Associació contingut sonor, relatiu al municipi de Cervià. D’entrada des de la plataforma  “Soundcloud”.

 Els objectius generals d’aquest projecte son els següents:

  • Ampliar el públic objectiu de l’associació i de la revista
  • Arribar a sectors poblacionals que potser no llegeixen la revista escrita però si que es posarien un podcast amb contingut de qualitat, proximitat i d’interès per als habitants de Cervià.
  • Mantenir l’essència de la revista i fer que es complementi, oferint algunes notícies/converses que la revista no pugui oferir i viceversa.
  • Apostar per noves formes de fer “periodisme” i donar dinamisme al municipi
  • Donar veu a la gent de Cervià, per tal que tingui, a bada de la revista, una altra plataforma on pugui expressar-se.
  • Oferir novetats que consolidin aquest canvi de tendència.

 Abast del projecte

Per una banda, la intenció és que contingut d’aquesta nova plataforma sigui consultable des de qualsevol part del món, ja que quedarà publicada a Internet. Per altra banda, que la temàtica dels podcasts que s’enregistrin, tinguin un interès local, centrant-se bàsicament en la nostra població, Cervià de les Garrigues, tot i això no es desestima, si resulta d’interès, portar convidats que en no siguin directament veïns estrictament.

Us presentem seguidament un petit tast, a tall de primera presentació, d’aquesta incipient ràdio que emsperem que poc a poc es construeixi i també serveixi per sumar  i difondre la cultura al nostre poble.

 

 

Categories: Uncategorized

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *