TURISME

Turisme, l’acte i procés de gastar temps fora de casa a recerca de recreació, relaxació, i plaer, mentre fent ús de la provisió comercial de serveis. Com a tal, el turisme és un producte d’acords socials moderns, va començar a Europa occidental al segle XVII, tot i que té antecedents dins l’antiguitat Clàssica.

(Font: Enciclopèdia Britànica)

 

ART I PAISATGE

Destaca l’escultora Marta Pruna amb la seva obra

Inauguració “El camí dels 7 sentits

ON MENJAR

Restaurant Els fogons de la Carme

El berenar més tradicional, convertit en postre de la mà del xef Juan Miguel Guilarte (1973 La Habana-Cuba). Format a la Escuela de Hosteleria y Turismo de Cuba. El xef més jove de la seva promoció, va començar treballant a l’hotel Habana Libre. Trenta anys de professió l’avalen. Va aprendre de la cuina de la Carme, anterior xef d’Els Fogons de la Carme. Juntament amb la Maria Pastó que s’ocupa de la sala i l’atenció als clients, gestionen actualment el restaurant.

Ens ofereixen un maridatge entre tropical i mediterrani amanit amb el millor producte local. Amb un fons de pa de ronyó torrat, gelat elaborat amb oli de Cervià, cobert de xocolata fosa i per acabar el rajolí d’oli i pols de cacau.

Un bon final per un àpat de celebració.

 Consulta el Facebook.  Consulta l'Instagram.

 

Restaurant Lo Nou Casal

Al restaurant Lo Nou Casal, la cuinera prepara les faves a la catalana a l’estil tradicional. Sofregint la cansalada i la llonganissa, un cop sofregides hi afegeix la ceba tallada i un gra d’all, una fulla de llorer i una de menta amb un polsim de timó. Acabat el sofregit, s’hi afegeixen les faves i un got de vi blanc, un raig d’anís, una mica d’aigua si cal i amb mitja hora a foc suau, es van sacsejant de tant en tant perquè no s’enganxin, i una estona abans si afegeix la botifarra negra, es decora amb unes fulles de menta abans de servir.

 

Bar Restaurant Sa Pedra Brases

 

Braseria-Restaurant A Cervià tenim excel·lents ambaixadors gastronòmics dels fogons argentins. Tasteu sense haver de creuar l’Atlàntic les millors especialitats de la cuina argentina.

 

 

ALLOTJAMENTS RURALS

La Roca del Castell

Descripció: “La Roca del Castell obre les seves portes per donar la benvinguda als visitants que vulguin passar uns dies descobrint l’encant de la vida rural i fent un tastet de bon oli, bons vins i de la deliciosa tranquil·litat de què es gaudeix a Cervià de les Garrigues. Durant la vostra estada podreu veure de primera mà, i potser fins i tot participar, d’un estil de vida que coexisteix amb la natura.”

 

Casa rural La Ruella

Descripció: “Somos una familia a la que nos apasiona vivir en la naturaleza y queríamos compartir toda la tranquilidad, paz y armonía que se respira en ella con todos vosotros. La Ruella ha sido reformada por nosotros mismos con mucha ilusión y cariño para que las personas que quieran venir a disfrutarla, estén lo más cómodas posibles y sin duda se sientan como en casa.”

 

Can quattre

Descripció: “Descans, tranquil·litat, pau… Compromesos amb el medi ambient i les energies renovables.

 

Més informació:

Ajuntament de Cervià
Turisme a les Garrigues
Turisme a la Conca de Barberà